Genesis bi zbog velikog interesovanja mogao kreirati predivni X Coupe EV model

Više slika

Više slika

Nakon javnog anketiranja ljudi na Twiter platformi i pitanja da li bi bili spremni da plate depozit od hiljadu dolara, ili možda ipak ne, za novi model Genesis X, odgovor javnosti i reakcije na koncept model bile su toliko jake da je kompanija Genesis USA zapravo počela da razmatra njegovu proivodnju...

Potpuno električni kupe osmišljen kao koncept kada je predstavljen tridesetog marta, na događaju tokom kog je čovek za odnose sa javnošću kompanije Genesis izjavio da: "za sada, ova mašina predstavlja čistu dizajnersku studiju".

Ovaj brend je ipak ostavio otškrinuta vrata dodajući: "Mogu vam reći da pustite mašti na volju. Genesis je mlad brend sa sverastućim proizvodnim linijama i potencijalom za daleko više uzbudljivih kreacija i linija modela." Pažljivim proučavanjem naloga jasno je moguće zaključiti da je reakcija publike na Genesis X više nego pozitivna.

Bez ikakvih problema možemo reći da je ovaj model izazvao takvo interesovanje i reakcije ljudi, koji su izjavljivali da je on nešto najdivnije što se moglo videti u poslednjih dvadeset godina, ako ne i više. Ukratko, ovo bi verovatno bio jedan od najlepših automobila na svetu, bez premca.

Iako su brojni dizajnerski detalji ovog koncepta otkriveni, do sada nije bilo nikakvih informacija o njegovom pogonskom sklopu. Možemo pretpostaviti da bi proizvodna verzija mogla stići sa E-GMP platformom kompanije Hyundai, koja targetira oko 500 kilometara prelaznog opsega i razvija oko 600 ks, sudeći prema proizvođaču.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group