Futuristična Toyota Supra

Eksterijerni dizajn A90 Toyota Supra modela nije baš oduševio sve ljubitelje ovog auto brenda, ali šta ako je neko odlučio da ga učini lepšim?

Prikazi koje gledate dolaze iz Flat Hat 3D studija. Renderi prikazuju Supru koja nije samo spremna da se suoči sa apokalipsom, već ima i terenske sposobnosti i može da vozi bilo gde i zahvaljujući svojoj neprobojnoj spoljašnjosti koja bi mogla da zaštiti sve putnike.  Na osnovu fotografija, možemo zakjlučiti da bi ovo bilo savršeno vozilo za Betmena, zar ne?

Iako bi se moglo reći da futuristička Supra malo podseća na Cyberpunk Tesla kompanije, direktna inspiracija zapravo je uzeta od Karlmann Kinga, najskupljeg SUV-a na svetu koji je kineska kompanija IAT predstavila još početkom 2018. godine.

Prednji kraj automobila ima vrlo malo zajedničkog sa standardnom Suprom, osim osnovnog oblika haube i šiljatog nosa. Farovi su uklonjeni i zamenjeni tankim LED jedinicama. Bočne strane automobila su posebno upečatljive i otkrivaju skup masivnih točkova sa terenskom gumom i raširenim, kvadratnim lukovima točkova. Ipak, zadnji deo koncepta je možda naš omiljeni aspekt, zahvaljujući oštrim zadnjim svetlima i LED lampicama.

Trenutno, ovaj auto je samo vizija Flat Hat 3D studija, ali ne bi nas čudilo da u narednim godinama dobijemo nešto slično ovom vozilu.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group