Ford isprobava interesantne nove boje na prototipu svoje buduće linije

Team Fordzilla P1 koncept predstavljen je 2020. godine kao virtuelni trkački model koji je kasnije realizovan i pretvoren u prototip pune veličine, na kome Ford i dalje radi...

Poslednja evolucija ovog vozila predstavljena je u jednobojnom dizajnu kako bi zadovoljila gejming zajednicu, koja je ujedno i veoma važan deo samog razvoja P1 modela.

Reflektivna narandžasta boja predstavlja petu promenu za Fordzilla P1 projekat, menjajući prethodnu fluorescentno žutu liveriju. Ford priznaje da trenutno nema planove da koristi ove specijalne finiše boja na proizvodnim vozilima, što je potpuno razumljivo jer one zaista ne bi imale nikakvog smisla na fabričkim modelima. Jedini Ford koji bi izgledao privlačno u metalik narandžastoj boji bio bi GT superautomobil, zahvaljujući njegovom egzotičnom dizajnu.

Kao što je Boris Ferko, vođa razvojnog projekta Team Fordzilla P1 modela, naveo, unikatna boja predstavlja samo eksperimentalni proces isprobavanja u nadi da će gejmeri moći da uživaju u pokušaju da se zamisle u ovim automobilima, zahvaljujući njihovoj visokoreflektivnoj prirodi. Konačno, narandžasta predstavlja baznu boju Holandije, gde će ovaj koncept debitovati.

Ono što je najznačajnije, poboljšana verzija Team Fordzilla P1 modela svoj prvi javni debi imaće na posebnom događaju u Alkmaru, organizovanom od strane kompanija Ford i Racesquare. Igrači video igrica koji budu prisutni na događaju biće u mogućnosti da vide ovaj koncept uživo i sede u njegovoj putničkoj kabini.

Važno je pomenuti da je ovaj koncept prošle godine pretvoren u gejming simulator i lajvstrim platformu kao dodatak HP Z4 Workstation mašini, koja poseduje Nvidia RTX A6000 48 GB grafičku kartu i HP Reverb G2 VR set.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group