Fisker Ocean –savršeni električni SUV

Više slika

Više slika

Na tehnološkom sajmu CES 2020, prestavljen je auto koji je sve zadivio...

Reč jeo Fisker Ocean SUV-u koji se pokazao kao vozilo sa najbržim punjenjem električnih agregata. Na demonstraciji automobila, pokazano je da se za samo 30 minuta ovaj auto može napuniti do 80%, što mu omogućava da pređe kilometražu od 322 km. S obzirom da je nekim vozilima potrebno nekoliko sati za ovakav rezultat, jasno vam je zbog čega su svi zainteresovani za ovo vozilo.

Fisker je 4,640-mm visok, 1,930-mm dugačak i 1,615-mm visok što ga stavlja u klasu sa automoblima kao što su Mercedes-Benz EQC, Ford Mustang Mach-E i Jaguar I-Pace. Još jedan detalj koji ga izdvaja od konkuretnih modela jeste kapacitet gepeka, koji omogućava zapreminu od 566 litara, što znači da je ovaj auto savršen za duga putovanja i kampovanja.

Iz Fisker kompanije tvrde da će on imati preko 300 konjskh snaga, da će imati pogon na sva 4 točka i da će ubrzavati od 0 do 100 km/h za 3 sekunde.

Ovaj auto trebalo bi da se nađe u prodaji 2021. godine, a očekuje se da će njegova cena biti oko 37.000 dolara.

Pogledajte fotografije:

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group