Električni kombi kompanije Ford koji stiže do stotke za manje od dve sekunde

Desetine Ford Transit modela radilo je naporno iza kulisa ovogodišnjeg Goodwood Festival of Speed događaja, prevozeći opremu svuda gde je bila potrebna kako bi sve bilo spremno za jedan od najvećih automobilskih festivala...

Međutim, neverovatni Ford Pro Electric SuperVan model koji vidite predstavljao je jedan Transit koji je bio glavna zvenda pod reflektorima i nije samo pomagao kako bi sve od opreme i osoblja stiglo na svoje mesto. Ovo je unikatni Transit, koncept kombi koji poseduje snagu od oko devetnaest proizvodnih modela zahvaljujući svojoj kvad postavci električnih agregata zaduženih za stvaranje brutalnih 1.973 ks i ubrzanja do sto iz mesta za manje od dve sekunde.

Kompanija Ford se nada da će njen Pro Electric SuperVan model, razvijen u saradnji sa STARD Motorsport timom i predstavljen na ovogodišnjem Goodwood Festival of Speed vikendu sa osvajačem Le Man trke Romanom Dumom za volanom, uspeti da generiše potrebno interesovanje za proizvodni E-Transit modele i njihove SYNC konekcije koje će stići sledeće godine.

Projekti kao što je ovaj često se baziraju na šasijama svemirskih tehnologija kreiranih po narudžbini i obloženih taman koliko je potrebno da podsećaju na prave automobile, ali kako kompanija Ford tvrdi, celokupan njen projekat se bazira na E-Transit Custom proizvodnom kombiju.

Ekrani osetljivi na dodir i Ford SYNC konekcioni hardver biće dostupni svim vlasnicima novih 2023 E-Transit radi olakšane navigacije i pretrage za stanicama i punjačima kada istroše njihovih 380 kilometara prelaznog opsega, koliko je američki brend targetirao za proizvodne verzije.

Međutim, pored pomenutog sistema koji je omogućio Dumi da uradi upravo to, legendarni vozač je bio u mogućnosti da uputi i nekoliko poziva tokom brdskog uspona, zajedno sa sistemom koji mu je omogućio da bira između Road, Track, Drag, Drift i Rally vozačkih modova i tri nivoa regenerativnog kočenja, između svega ostalog.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group