Da li je ovo Opel Corsa E?

Jedna od najvećih misterija ovogodišnjeg salona u Parizu je kako će stvarno izgledati peta generacije Opel Corse...

 

Prema najavama, trebao bi da je u pitanju u potpunosti nov dizajn baziran na GMovoj Small Vechile "Gamma II" platformi, barem se tako pričalo kada je projekat pokrenut, ali je u međuvremenu zadržana ista SCCS platforma (Small Common Components and Systems platform) koju možete da nađete na aktuelnom modelu, a koja je razvijena u saradnji Opela i Fiata.

Na svim špijunskim i nezvaničnim fotografijama koje su se pojavile do sada, Opel Corsa E jako podseća na aktuelni model koji je u proizvodnji još od 2006. godine. 

Kada je Opel upitan za detalje, menadžer zadužen za razvoj šasije Michael Harder je rekao za Autocar: "Sve unutar kabine, sve ispred A stube, sve ispod suspenzije, kao paneli, je novo."

Neće proći još mnogo vremena dok ne vidimo šta ovo znači u realnosti, ali za zada Photoshop umetnik Remco Meulednijk oz RM Design studija je napravio prve skice prema kamufliranim prototipima. 

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group