Da li će novi Polo ovako izgledati?

Mnogi smatraju da će novi VW Polo dosta podsećati na Golf model...

Polo šeste generacije već ima tri godine, pa se čini verovatno da Volkswagen već priprema osvežavanje ovog modela.

Kako ove stvari obično idu, trebalo bi da se donesu neke promene na prednjem i zadnjem kraju, ažurirani softver za zabavu, revidirano kućište i možda neke male promene segmentu motora.

Sada ćemo se fokusirati samo na vizuelni deo, koji bi za inspiraciju mogao da pogleda novi Golf Mk8. To je bila ideja koju je razvio „BrazilAutomotive“ portal i pretvorila se u raspravu koja poručuje VW grupi da novog Pola približi starijem bratu.

trenutni Polo model

U poređenju sa trenutnim Polo modelom, ovaj konceptni Polo ima tanka prednja svetla sa novom integrisanom LED DRL grafikom. Rešetka je mnogo manja i odlikuje se vitkom hromiranom oblogom koja se proteže po širini, a Volkswagen logotip delimično ulazi u haubu koja inače ostaje nepromenjena. Branik je revidiran i ima čistiji izgled i diskretniju liniju, dok se profil, bočne kape ogledala, oblik lukova točka i tako dalje prenose bez ikakvih promena.

Fanovi su dosta puta tražili da Polo poseduje izgled bliži Golfu, kao što to radi Jetta, ali videćemo da li ćemo to dobiti. Za sada ne postoje nikakve zvanične najave o sedmoj generaciji Pola, ali sigurni smo da ćemo ih do kraja godine dobiti.

Šta vi kažete, da li bi vam se ovakav Polo svideo?

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group