Bugatti Vision Le Mans koncept

Više slika

Više slika

Upoznajte Bugatti Vision Le Mans, spektakularni koncept trkačkog automobila hipercar klase koji bi se mogao boriti na najpoznatijoj 24-časovnoj trci na svetu. Koncept je zapravo delo dizajnera Maksa Laska, diplomiranog studenta Braunschveig Univerziteta umetnosti u Nemačkoj.

Lask kaže da je stažirao u Bugatti Automobiles-u tokom 2019. godine, a ekskluzivni brend je takođe zvanično odobrio i sponzorisao njegov projekat za 2019/2020. godinu, i omogućio mu da kreira ovaj fantastični koncept

Lask je preuzeo prepozntaljive Bugatti elemente poput prednje rešetke, dvobojne plave boje i točkove inspirisane 2015 Vision GT-om, i pomešao ih sa novim propisima za Le Mans klasu hiper-automobila i najluđim aerodinamičkim paketom.

Rezultat je potpuno neverovatan auto koji impresionira svojim izgledom. Vision Le Mans koncept poseduje takvu aerodinamiku da ga vazduh ne zaobilazi, već prolazi kroz njega.

Spektakularni detalji uključuju i višeslojna krila i vidljivo ogibljenje na prednjem delu, vertikalna LED svetla koja su integrisana u aerodinamične elemente i zamršen dizajn zadnjeg krila sa samostojećim elementima.

Za sada, ovo je samo koncept, ali se nadamo da ćemo uskoro videti i prvi model koji će biti testiran na nekoj trkačkoj stazi.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group