Bugatti Vision Gran Turismo

Više slika

Više slika

Bugati je konačno prikazao Vision Gran Turismo automobil koji će biti prikazan u Frankfurtu, kao model u punoj veličini...

 

Inspirisan je trkačkom tradicijom ovog brenda, Vision Gran Turismo je omaž modelu Bugatti Type 57 Tank i njegovim pobedama na Le Mans-u 1937. godine i 1939. 

Bugatti Vision Gran Turismo doalzi sa klasičnom kombinacijom dve boje sa Type 57 G Tank, pobedničkog automobila iz 1937. godine, koje takođe podsećaju na francuske trkačke boje iz tog perioda. Kao što možete da vidite, ipak nije u pitanju retro automobil. 

U stvari, Bugatti Vision Gran Turismo izgleda iznenađujuće dobro za Gran Turismo model. "Želeli smo da napravimo projekat što realniji za svoje fanove i da postavimo pravi Bugatti u virtuelni svet PlayStation igara", rekao je Frank Heyl, direktor eksternog dizajna u Bugattiju. "Svaka karakteristika dizajna je definisana njegovom funkcijom. Bugatti Vision Gran Turismo je savršena simbioza inženjeringa i estetike", dodao je. 

Očigledno je da su dizajneri uspeli da prebace Bugatijev pečat i na virtuelnog trkača. Koncept ima oblik kojim dominiraju velike površine. Izgled sa strane prikazuje jasnu Bugatti liniju, a Bugatti Vision Gran Turismo dolazi i sa najprepoznatljivijim detalje sa Bugatti vozila, potkovicom na prednjoj rešetci. 

Drugi tipičan element sa Bugattija je centralno peraje, koje vodi poreklo sa legendarnog Type 57 Atlantic modela iz 1936. godine. Interesantan detalj na krovu je NACA usis za vazduh, koji pomažu u kontroli aerodinamike. 

Nema detalja o motoru, ali broj 16 na prednjem delu ne ostavlja mesta dilemi - trebao bi da u pitanju bude W16 motor. Ostaje da vidimo koliko detalja će ovaj koncept preneti na naslednika Veyrona. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group