Bugatti predstavio motor budućnosti

Više slika

Više slika

Industrijski dizajner iz Indije, Anaj Kširsagar, postavljao je veoma interesantna pitanja dok je u okrljiu svog doma strpljivo čekao kraj policijskog časa…

Šta bi bilo kada bi se moderni automobilski DNK Bugatti brenda preneo na motore? Šta bi bilo kada bi motor, sa svoja dva točka, mogao da probudi u vama istu emociju koju osećate kada posmatrate Bugatti četvorotočkaše?

Audacieux model je po svemu sudeći odgovor na sva ta pitanja, a osmišljen je kao odvažna zver koja ima predimenzionirani far, prednji točak bez blatobrana i nešto što se najsličnije može opisati kao krosover saradnja Nemačke i Francuske.

Bugatti DNK je evidentan u C oblikovanom dizajnu ovog motora, što je direktna referenca simboličnom C-baru koji većina novih modela ovog brenda poseduje. Na isti način, detalji ispod fara odgovaraju rešetki hladnjaka, koja je ikonični detalj koji prepoznaju svi fanovi ovog brenda. Takođe, baš kao automobili, ovaj motor dolazi sa dvotonskom šemom boja.

Bugatti logo je vidljiv na hromiranim ratkapnama zadnjih točkova, a uzimajući u obzir da je ovo za sada na nivou koncepta, možemo pretpostaviti da će u sebi skrivati električni pogonski sklop.

Lux Life

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group