Budući 2018 Jeep Wrangler izgleda odlično

Lansiranje modela 2018 Jeep Wrangler je sve bliže, a kada novi model bude debitovao, doći će sa novim dizajnom i širim izborom motora...

 

Do danas, novi Wrangler je primećen samo u kamuflaži. Ekipa iz JL Wrangler Foruma je odlučila da pokuša da skicira kako bi novi modela mogao da izgleda, prema prototip modelima. 

Nema mnogo iznenađenja, pošto se dizajn naravno neće previše razlikovati od aktuelnog modela. Očekivane promene su restilizovana prednja rešetka, kao i drugačija šoferšajbna. Pored ovih promena, očekuju se i drugi detalji koji bi trebali da poboljšaju aerodinamiku i efikasnost ovog automobila.

Ostale promene na novom Wrangleru su nešto drugačija prednja svetla i blatobrani. Dodatno, novi Wrangler će dobiti i novi dizajn krova sa panelima koji će se uklanjati. 

Pikap verzija, koju fanovi očekuju odavno će konačno ugledati svetlost dana sa novim modelom. Motori u ponudi će biti Pentastar V6, turbo 3.0 dizel, a biće povezani na osmostepeni automatski prenos. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group