BMW Vision M – sportski hibrid budućnosti

Više slika

Više slika

Poznati bavarski brend predstavio je najnoviji koncept budućnosti...

BMW kompanija je odavno počela da veliku pažnju usmerava ka elektro i hibridnim vozilima budućnosti. Međutim, taman kada smo mislili da smo videli sva iznenađenja, ova kompanija uspela je ponovo da nas ostavi bez teksta. Sada je predstavljen fenomenalan hibridni koncept koji nosi naziv BMW Vision M i koji zaista izgleda fanstastično.

Ovaj BMW model svojim dizajnom podseća na i8 model, ali je dosta napredniji i sadrži unapređene i sportske karoserijske delove koji čine da on deluje, agresivno, moćno, brzo i futuristički. Enterijer vozila, naravno je kreiran tako da prati eksterijer, pa ćete se unutar auta osećati kao u kapsuli iz budućnosti koja vas vodi na putovanje kroz vreme.

Iako je ovo vozilo još uvek koncept, iz BMW-a kažu da bi ovaj auto najverovatnije pokretao hibridni agregat koji bi radio pretežno na elektro pogon i koji bi možda sadržao i dodatni benzinski agregat. Kreatori vozila kažu da im je cilj da ovaj automobil bude u klasi supervozila i da će sigurno proizvoditi snagu od 600 konjskih snaga, kao i maksimalnu brzinu od 300km/h.

Još uvek se ne zna kada će se sa proizvodnjom ovog modela krenuti, ali postoje pretpsotavke da će se prvi modeli na ulicama pojaviti 2025. godine.

Pogledajte galeriju i video klip:

Foto: Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group