BMW Serija 8 skice

Poslednji put kada smo imali priliku da vidimo skicu serije 8, u pitanju je bila obrađena serija 7 sa modifikovanim C stubom i bez zadnjih vrata...

 

 

Ovaj put u pitanju je daleko kreativnije rešenje. Razlog zašto vam ova serija 8 izgleda poznato je zato što je dizajner bazirao na Gran Lusso konceptu iz 203. godine koji je kreiran uz pomoć Pininfarine. Koncept je umesto zadnjih svetala imala traku. 

Ukoliko BMW planira da iskoristi nomenklaturu kao do sada za svoje kupe modele, a ovaj automobil uđe u proizvodnju, onda će se sigurno zvati serija 8. 

Što se tiče rivala Mercedesa S klase u kupe verziji, a glavna odlika serije 8 će biti da se takmiči sa njim, onda će BMW morati da se potrudi daleko više od Gran Lusso koncepta, ako se uzme u obzir koliko je elegantan S kupe. 

 

 

Audi bi takođe trebao da se uključi u ovaj segment, posle svog Prologue koncepta, a očekuje se da će model baziran na njemu biti pozicioniran iznad, ili na istom nivou kao A8. 

Kada se segment luksuznih kupea bude proširio, stvari će postati daleko zanimljivije. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group