BMW predstavio koncept za novu Seriju 4

Više slika

Više slika

Evo kako će BMW serija 4 izgledati...

Pre nekoliko dana, BMW kompanija je napokon predstavila dugoočekivani koncept za Seriju 4. Nakon sajma autombila u Frankfurtu, svi su mislili da je BMW pokazao sve novitete, ali izgleda da je čuvena bavarska kompanija krila keca u rukavu.

Novi koncept prikazuje kako bi nova Serija 4 trebala da izgleda i pokazuje nam u kojem smeru će ova kompanija i njeni automobili ići u budućnosti.

Koncept Serija 4 izgleda fenomenalno i prva stvar koja će vam privući pažnju jeste futuristički i moderni dizajn koji se ogleda u glatkim i oblim karoserijskim linijama, namrštenim LED farovima i redizajniranoj prednjoj masci koja je ogromna i koja čini da ovaj automobil dobije potpuno nove karakteristike.

Iako spada u kategoriju limuzina, ovaj koncept prikazan je kao kupe verzija, što čini da on ima sportski izgled, pa će definitivno privući sve vozače koji žele da imaju sportski automobil, a koji je istovremeno funkcionalan i može smestiti više od dve osobe u svoj enterijer.

Novi dizajn serije 4 vuče inspiraciju iz BMW 328 i BMW 3.0 CSi modela koji su takođe imali veće i masivnije prednje maske.

Za sada nemamo informacije o mogućim agregatima koji će se nalaziti ispod haube ovog modela, ali pretpostavljamo da će nova Serija 4 biti hibridni ili potpno električni automobil. Takođe nam ostaje i da vidimo fotografije enterijera, ali izgleda da ćemo i njih morati malo da sačekamo.

IZ BMW-a poručuju da ovaj koncept predstavlja kako će nova Serija 4 izgledati, i da će finalni model biti jako sličan ovom, tako da se svi ljubitelji BMW vozila raduju, jer će imati priliku da voze moderan, lep, funkcionalan i brz automobil.

Pogledajte galeriju:

Foto:Luxatic

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group