BMW osvežava seriju 3?

Kao jedan od glavnih modela BMWa, nemci će igrati na sigurno kada je u pitanju serija 3, pa je tako i sa F3X generacijom i njenim osvežavanjem...

 

Promena će obuhvatiti sva tri oblika karoserije, sedan, Touring i Gran Turismo, a fotografi su uhvatili prva dva modela za vreme testiranja u Evropi.

U oba slučaja, samo prednji delovi automobila su maskirani, što navodi na zaključak o sitnim izmenama prednjih svetlosnih grupa, branika i prednje rešetke, ali uvek postoji mogućnost kod BMW da kao i do sada promene zadnji deo tek na proizvodnim modelima pred samo predstavljanje, kao i enterijer. 

Insajderi javljaju da će BMW zameniti 328i model sa 330i, kao i 335i sa 340i modelom. Model 330i će imati novi 2.0 motor turbo sa kodnim imenom B48, a model 340i 3.0 turbo sa kodnim imenom B58. BMW nije još uvek oficijalno potvrdio promenu imena. Očekuju se i unapređenja na dizel motorima. 

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group