BMW M8 Gran Coupe dobija proizvodno plavo odelo


Jedna od glavnih premijera na ženevskom sajmu auomobila, Geneva Motor Show, bio je model BMW M8 Gran Coupe...

Na najvećem evropskom automoto događaju, ovaj model predstavljen je u konceptualnoj formi, ističući novu luksuznu liniju kupe modela sa četvoro vrata, koja će biti lansirana odmah nakon varijante sa dvoje vrata.

Niko van kompanije nije tačno znao kada će najnoviji M8 Grand Coupe biti lansiran, ali jednom kada bude bio spreman, predstavljaće direktnog konkurenta Mercedes-AMG GT kupe modelu sa četvoro vrata. Afalterbah je ovoga puta bio potpuno spreman za debi u Ženevi i model je bio u punoj proizvodnoj formi, tako da će se na tržištu pojaviti pre BMW i modela nalik Porsche Panamera.

Upotrebom koncepta na pravoj liniji, Aksyonov Nikita je je uhvatio pravi kadar mogućeg izgleda novog proizvodnog M8 Gran Coupe modela u plavoj boji. Sportska nijansa plave, realistični prozori bez fotogrej efekta, rukohvati vrata i veliki bočni retrovizori, zaista savršeno pašu žućkastim i zlatnim akcentima na masci i točkovima.

M verzije kupe i kabriolet modela osme serije, takođe možemo očekivati uskoro, a sva tri automobila će deliti identičan M5 pogonski sklop. Ovde je reč o istoj V8 jedinici koja stvara 600 ks i 750 Nm obrtnog momenta u modelu M5, ali za sada nije poznato da li će M8 varijante imati identične performanse.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group