BMW M4 pretvoren u kampera

Više slika

Više slika

Kada bismo ovo posedovali, nikda više ne bismo išli u hotel...

Novi M4 je sam po sebi toliko luksuzan i udoban da u njemu komotno možete spavati, a ova nova kamper verzija stvari podiže na novi nivo. Konceptni kreator autombila, BradBuilds, napravio je ovu verziju M4 modela i zamislio ga kao ultimativno kamper vozilo.

Prednji deo automobila ostaje gotovo ne promenjen i sadrži robusnu i agresivnu BMW liniju, ali zadnji kraj je ono što donosi najveću magiju. Krov i gepek su isečeni, a umesto njih je stavljena kamp soba koja u sebi krije bračni krevet. Unutra se takođe nalazi i mali kuhinjski deo, gde možete spremati lagane obroke i kuvati kafu, dok se na površini nalaze dva solarna panela koja prikupljaju energiju.

Iz BradBuildsa poručuju da bi ovakva kreacija verovatno bila popularna među ljubiteljima kampovanja, jer biste mogli da proputujete i obiđete svet u luksuznom i veoma privlačnom automobilu koji bi vam postao pravi pokretni dom.

Pogledajte fotografije i recite nam šta mislite o ovom konceptu:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group