BMW - 2002 Hommage u kabriolet verziji

Više slika

Više slika

Najnovija studija kompanije BMW - 2002 Hommage, pravi blagu reorganizaciju piksela kako bi nam pružila uvid u to kako ovaj model izgleda u kabriolet verziji.

Zaslužan za davanje otvorenog neba ovom konceptu, jeste niko drugi do X-Tomi, koji osim što je ovaj model učinio mnogo otmenijim, takođe odlučio da doda još nekoliko detalja, kao što su nova antena, zamenjene originalne jedinice ajkulinog tela, zajedno sa nečim što se čini kao manji spojler na poklopcu prtljažnika.

Ne možemo videti enterijer, koji kompanija BMW strogo čuvala u tajnosti na izložbi koja je održana tokom vikenda u Concorso d'Eleganza Villa d'Este, gde je njihov prototip uspeo da privuče mnoštvo bliceva i još više znatiželjnih pogleda, zajedno sa njegovim predhodnikom, ikonom klasike, modelom 2002.

Hommage koncept je baziran na M2 kupeu, inspiraciju crpi iz serije 2002 Turbo i 1973.godine, sa slično oblikovanim farovima i štop svetlima, ali za razliku od svog čukundede, koji dolazi sa dvolitarskim motorom i četiri cilindra, ovaj prototip poseduje trolitarski twin-turbo agregat iz standardnog M2 modela, sa šest cilindara u liniji, koji obezbeđuju u standardnoj formi moćnih 365Ks, i 465Nm obrtnog momenta.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group