Aznom Palladium – luksuzni terenski sedan

Više slika

Više slika

Italijanski Aznom Automotive i Studio Camal udružili su se kako bi isporučili ono što izgleda kao jedan od najneobičnijih luksuznih automobila koji smo ikada videli.

Koncept automobil se zove  Aznom Palladium i opisuje se kao "nekonvencionalan luksuz na svim terenima". Sa dužinom od 6 metara, Palladijum je kombinacija super luksuzne limuzine i SUV-a. Karoserija je građena tehnikama iz prošlosti, poput udaranja čeličnih ploča rukom, ali trenirana modernim premazima, bojama i tehnologijom. Što se tiče stajlinga, Palladium ima prednji kraj koji podseća na Rolls-Royce-a zbog slične rešetke i farova. Zadnji deo je drugačiji i donosi podignut rep sa jednim svetlosnim sistemom koji se pruža s kraja na kraj.

Prema Aznomu, pod haubom se nalazi tvin-turbo motor (najverovatnije V8), koji proizvodi 680 KS. Kompanija takođe kaže da je paladijum „2WD + 4WD“,što značid a se može voziti sa pogonom na 2, donosno na 4 točka.

Sve što dalje znamo o ovom vozilu je da je projekat započet pre dve godine i da je trenutno u završnoj fazi proizvodnje, a debitant Aznom Palladiuma planiran je za septembar. Cena i broj kopija trenutno nisu poznati.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group