Audi Q3 Vail Concept

Audi je predstavio jos jedan koncept modela Q3. U pitanju je Q3 Vail Concept koji je svoju premijeru doživeo na sajmu  automobila u Pekingu.

Kineska verzija modela Q3 Vail se zove  Jinlong Yufeng, što je kineski naziv za "Zlatnog zmaja na vetru". Jedina razlika u odnosu na sličan koncept koji je predstavljen na sajmu automobila u Detroit jeste blistava Liuli žuta boja eksterijera sa sličnim akcentima u enterijeru.

Q3 Vail Concept je dizajniran za prave sportiste koji vole da uživaju na vetrovitom moru. Iz tog razloga je opremljen odgovarajućim dodacima poput borda za vodu koji je izrađen od ugljeničnih vlakana i armiranog polimera.

Koncept Q3 Jinlong Yufeng pokreće 2.5-litarski redni petocilindrični turbo motor koji isporučuje 306 KS. Motor je uparen sa sedmostepenim S-tronic menjačem sa dvostrukim kvačilom i sa quattro stalni pogonom na svim točkovima.

Audi kaže da koncept Q3 Jinlong Yufeng stiže od nula do 100 km/h za 5,5 sekundi i može da ubrzava sve do maksimalne brzine od 250 km/h.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group