Audi najavio novo električno vozilo

Poznati auto proizvođač uveliko je u igri elektro automobila, a izgleda da nas uskoro čeka i predstavljanje novog E-vozila...

Audi nam je ovoga puta pripremio pravu misteriju, jer je najavljeno novo električno vozilo o kojem bukvalno ne znamo ništa. Nakon što je Audi kompanija izjavila da će uskoro predstaviti e-tron, Q4 e-tron koncept i e-tron GT koncept, ona je prikazala fanovima i četvrti model koji je prekriven zaštitnom ciradom.

Iz Audija kažu da je reč o specijalnom električnom vozilu koje će doneti mnoge novine i koje će pokazati u kojm će se smeru ova kompanija kretati u budućnosti. Objavljena je samo jedna jedina fotografija na kojoj možemo videti samo delić prednjeg branika i spojlera, tako da nam je Audi samo zagolicao maštu.

Pojedini izvori pretpostavljaju da će se raditi o vozilu koje će biti zamena A7 modelu i koje će biti njegova modernija verzija, ali detalje o izgledu, motoru i performansama su za sada potpuno nepoznate.

Iz Audija nisu rekli kada će tačno ovaj autoombil biti predstavljen, ali su povrdili da ćemo ga sigurno videti sredinom sledeće godine.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group