Aston Martin predstavio koncept luksuzne letelice

Britanski brend Aston Martin nedavno je osvojio svet svojim poslednjim projektom inovativne i luksuzne letelice sa mogućnostima vertikalnog uzletanja...

Novi luksuzni vid aviotransporta nazvan je Volante Vision koncept i razvijen je u saradnji sa Krenfild Univerzitetom, Krenfild Institutom za aeronautiku i brendom Rolls-Royce, sa ciljem kako bi uneo obilje stila i šik detalje u lični transport na skijama.

Sa sigurnošću možemo tvrditi da će svi tvrdokorni obožavaoci ovog brenda imati svoje mišljenje o svemu ovome, ali ovde govorimo o budućnosti privatne avijacije i domenu luksuza koji po pitanju kompanije Aston Martin, ne poznaje granice.

Autonomni, hibridno/električni pogonski električni sklop ove letelice može poneti tri odrasle osobe na vožnju njihovog života. Spreman da preuzme sve prednosti vrhunskog luksuza u polju aeronautike, električnih i autonomnih tehnologija, novi dizajn kompanije Aston Martin donosi siluetu koja obećava revoluciju u polju alternativnih transportnih solucija.

Svima nam je dobro poznato da urbano okruženje prolazi kroz konstantni proces ekspanzije poslednjih decenija, a upravo tu ovaj inovativni koncept kompanije Aston Martin stupa na scenu. Alternativne solucije koje nam dolaze, pored savšenog komfora i najluksuznijih kvaliteta, smanjuju zagađenje i popravljaju mobilnost. Već posedujemo autoputeve, tunele i brojne druge solucije, ali putovanje će se u budućnosti najverovatnije, sa svih ovih platformi preneti u nebo.

Volante Vision koncept leteće na luksuznoj strani pomenute mobilnosti, što samo govori o tome da će svega jedan mali deo populacije moći da priušti sebi ovu igračku. Nakon svega, ovde govorimo o Aston Martinu, tako da je ovaj konceptualni avion projektovan kako bi istakao ultimativnu modnu, umetničku i tehnološku nadmoć britanskog proizvođača automobila.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group