Alfa Romeo Zagato koncept

Više slika

Više slika

Dizajneri, Riši Soman i Sidhant Džaokar,  iz Indije odlučili su da spoje najbolje karakteristike Alfa Romeo i Zagato automobila i da kreiraju fenomenalan futuristički koncept...

Iako ova dva brenda nikada do sada nisu sarađivali, indijski dizajneri su smatrali da bi njihova saradnja dovela do kreiranja sjajnog vozila. Oni su odlučili da kreiraju koncept koji su nazvali Alfa Romeo Junior Zagato, koji je urađen po Alfinom modelu GT 1300 Junior.

Dizajn ovog vozila je ono šta vas prvo šokira, jer je on dizajniran da bude aerodinamičan, agresivan i da pokaže da je spreman za brzu vožnju. Prednjište automobila je posebno impresivno, jer se ispod dugačke haube i iznad oštrog grila nalaze fenomenalni LED farovi koji su ekstremno tanki i koji doprinose agresivnom i „ljutom“ izgledu automobila.

Zadnji kraj je trouglastog i oštrog oblika, što povećava aerodinamiku i omogućava da ovo vozilo nesmetano postiže velike brzine, a da pritom nema smetnju velikog otpora vazduha. Nažalost, prikazi enterijera još uvek nisu urađeni, ali dizaneri obećavaju da će i to pokazati u skorijem vremenskom roku.

Riši i Sidhant se nadaju da će njihove ideje videti  Alfa Romeo i Zagato kompanije i da će ih angažovati da im pomognu u kreiranju ovog prelepog automobila, jer smatraju da će on biti pravo osveženje i poklon svim auto ljubiteljima.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group