Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio karavan - savršeni rival BMW BMW M3 Touring modelu

Automobilska javnost jednoglasno smatra nedavno osveženu liniju Alfa Romeo Giulia modela jednim od najlepših sedan automobila trenutno na tržištu, ali to svakako ne sprečava Sugar Design studio da osmisli sledeću generaciju u interesantnoj karavan izvedbi...

Svet je već imao priliku da vidi nekoliko render izdanja fikcione 2026 Giulia varijante ovog dizajnerskog brenda i te generisane fotografije predstavljale su ovaj model u sedan, kupe i karavan formatima. Uprkos tome što je i model koji vidite iznad u našoj galeriji takođe karavan, on je poseban zbog toga što dolazi u Quadrifoglio paketu.

Tokom modifikacije Giulia automobila u nešto što bi moglo da stane pod znak kompanije Alfa Romeo, talentovani dizajner je kreirao dosta agresivniji izgled prednjeg dela, sa izvanrednim novim spliterom koji doprinosi ukupnom stavu automobila. Tu je još i potpuno crna maska hladnjaka i njeno okruženje, zajedno sa novim usisnicima vazduha u istoj boji.

Pored toga, odstojanje od zemlje ovog karavana nešto je niže i on je takođe opremljen kompletom novih točkova koji čine čuda po pitanju sveukupnog dizajna. Prednja krila takođe poseduju nove crne dizajnerske elemente koji nisu vidljivi na standardnim konceptualnim studijama ’standardnih’ 2026 Giulia modela. Bočne stranice poseduju crne poklopce retrovizora i pragove u istoj boji.  

Zadnji deo ovog Alfa Romeo modela podjednako je upečatljiv, automatski privlačeći pažnju svojim spojlerom na poklopcu gepeka, zajedno sa futurističkim LED štopaljkama. Zadnji difuzor poseduje kvad postavku izduvnih grana, zajedno sa specijalnom Quadrifoglio oznakom.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group