Škoda Kodiaq enterijer

Škoda je upravo objavila prvu fotografiju enterijera iz modela Kodiaq...

 

Volan i vrata će vas podsetiti na novi Superb, ali cela kontrolna tabla je kompletno drugačija. 

Instrument panel ima dve simetrične zone, a ventilacioni otvori su postavljeni vertikalno umesto horizontalno kao što je kod Superba, ili Octavie. Ekran dolazi sa drugačiji dizajnom stakla. 

Prema Škodi, svi prekidači i funkcije su lako dostupne i ceo enterijer je jednostavan za korišćenje, što znači da nećete gubiti vreme pokušavajući da odgonetnete koje dugme čemu služi. 

Dizajneri ovog modela su uspeli da naprave enterijer koji je prostran koliko je to bilo moguće u automobilu dimenzija 4,7 metara dužine i 1.88 metara širine. Sa zapeminom od 720 do 2065 litara sa spuštenim sedištima, Kodiaq će ponuditi jedan od najvećih gepeka u svojoj klasi. 

Što se tiče dodatnih opcija, Kodiaq kupci će uživati u detaljima kao što je volan sa grejanjem, nasloni za glavu prilagođeni za spavanje, zaštita od oštrih ivica i drugih pogodnosti koje je Škoda nazvala "Simply Clever" poboljšanja. 

Škoda će predstaviti Kodiaq u Berlinu, 1. septembra. 

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group