2018 Volkswagen CC skice

Test vozilo novog modela Volkswagen Passat CC je već viđeno, onda i set fotografija, a sada možete da vidite skice kako bi ovaj model mogao da izgleda...


 

Poslednja vest o ovom kupeu sa četvoro vrata je bazirana na fotografijama, a postavio ju je RemcoM, koji je uzeo neke od linija ovog automobila sa istih i kombinovao ih sa Sport coupe Concept GTE, koji je prikazan na prošlogodišnjem sajmu u Ženevi. 

Novi CC bi trebao da dobije ista LED svetla, kao i sličan prednji deo kao poslednji iz VW proizvoda. Tu je i prepoznatljiva linija krova i naravno vrata bez okvira. Priča se da će za razliku od aktuelnog modela, koji je aktuelan još od 2007. godine, a dobio osveženje 2011. dobiti i peta vrata, slično kao Audi A5 Sportback, ili BMW serije 4 Gran Coupe. 

 

 

Novi CC će se pored toga bazirati na MQB platformi, a deliće dosta opcija sa aktuelnim Passatom B8, kao i neke motore. Lansiranje ovog modela u Evropi se očekuje naredne godine. 

O.R.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group