Zero to 60 odgovorio Fordu na optužbe

Zero to 60 Designs, kompanija koja stoji iza GTT modela koji se pojavio na SEMA sajmu, je objavila saopštenje, nakon što su se pojavile glasine da Fordovi advokati spremaju tužbu, zbog nekih elemenata dizajna ovog automobila...


Kompanija nije objavila da li ih je Ford kontaktirao o modelu GTT, ali su otkrili novi logo za ovaj automobil, koji ne liči na prvobitni, koji je definitivno bio sličan logou Mustanga GT. 

Takođe, opovrgli su navode da se ovaj model zove Mustang GTT, već da mu je ime Zero to 60 Designs GTT.

Evo dela izjave:

"Posle odličnog sajma SEMA 2016 i lansiranja novog Zero to 60 Designs GTT, sa odličnim uspehom, ovaj automobil je jedan od najpominjanijih poslednjih dana. Sa ovom pažnjom javnosti, došlo je i pitanje stilskih rešenja logoa i njegove sličnosti Mustang GT logou, koji je u vlasništvu Ford kompanije. 

Želeli smo da napravimo omaž modelima Ford Mustang GT i Ford GT, a poslednja stvar koju je Zero to 60 želeo je da uđe u konfontaciju sa Fordom. Izabrali smo dva najinspirativnija vozila u ovoj industriji i napravili našu interpretaciju. 

Novi logo predstavlja Zero to 60 Designs GTT. Poslednji nedelja smo čuli da ljudi pogrešno zovu naš automobil Mustang GTT, a ne Zero to 60 Designs GTT". 

O.r:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group