Žena sa Floride pozvala policiju i prijavila samu sebe za krađu automobila

"Pokušavam da ukradem auto koji nije legalno moj, pa morate doći da napravite zapisnik," rekla je u pozivu na 911...

Činiti zločine je loše i često prilično glupo. Još gluplje je počiniti zločin i onda pozvati policiju da ga prijavite dok je još u toku. Ipak, upravo to je jedna žena sa Floride navodno uradila.

Ta žena je 37-godišnja Kristi Li Turman koja je pozvala policiju da prijavi krađu Toyote Corolle. Ono što je iznenadilo dispečera na 911 je to što je Turman sebe nazvala lopovom. "Pokušavam da ukradem auto koji nije legalno moj. Pa, bolje da dođete da napravite zapisnik," rekla je u snimku poziva.

Operater odgovara "Prijavljujem ovo." Tu dolazi do izražaja snimak sa kamere na telu policajaca u toj oblasti. Na njemu vidimo policajce kako se suočavaju sa Turman, hapse je i razgovaraju sa njom. Očigledno, ona tvrdi da je učestvovala u "igri Black Ops," ali nije sasvim jasno na šta je tačno mislila. Lokalni izveštaji iz Charlotte Observer sugerišu da je mislila da može legalizovati zločin tako što će ga sama prijaviti.

Naravno, to se nije desilo. Umesto toga, otišla je u zatvor šesti put od 2005. godine. Policajci na mestu događaja nisu našli druge probleme osim Audija A5 sa otvorenim vratima kod prodavca automobila Port Meyers Cadillac gde se sve ovo desilo.

U ovoj fazi nije jasno šta je zapravo Turman mislila. Vlasti nisu pomenule u svojim izveštajima da li je bila pod uticajem droga ili alkohola. Ali, ako je bila pri zdravoj pameti, zašto je pokušala da ukrade auto i zove policiju da to prijavi?

Bez obzira na odgovore, ispostavilo se da je telefonski poziv mogao biti koristan za Turman. Pošto nikada nije otišla sa Toyotom, suočava se samo sa jednom optužbom za nedozvoljeni ulazak. Naravno, da nije pokušala da ukrade auto, ne bi se suočila ni sa jednom optužbom.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group