Žena prepustila volan Bogu i dala gas do daske kako bi testirala svoju veru

Jedna majka i njena ćerka imaju sreću što su uopšte ostale žive nakon brutalnog sudara izazvanog nepromišljenim traganjem za Bogom...

Trideset i jednu godinu stara žena rekla je Bogu da preuzme volan u okviru testiranja svoje vere i tokom vožnje jednom ulicom u Ohaju. Kako su američki mediji naveli, automobil ove majke uspeo je da razvije brzinu od 190 km/h, pre nego što se zakucao u prednji deo drugog modela na jednoj raskrsnici, krenuvši u divljačko okretanje na putu, nakon kog je usledio udarac u automobil parkiran na prilazu i zaustavljanje udarcem u zid vlasnikove kuće.

Kada su spasilačke ekipe stigle, žena je priznala da se ona nalazila iza volana. Ona i njena jedanaestogodišnja ćerka su prevezene u bolnicu radi pregleda, nakon što se dete žalilo na bolove u glavi. Majka je objasnila da je ona vozila ovliko rizično zbog toga što je htela da testira svoju veru u Boga i jednostavno je nabola pedalu gasa predajući volan svemogućem.

Prema policijskim izveštajima ova vernica nije bila pod uticajem bilo kakvih opijata i samo je želela da vidi da li će joj njena vratolomija pomoći da pronađe pravi put. AIzvori iz lokalnih medija rekli su policijskim službanicima kako se ona nalazila na trnovitom životnom putu prepunom sudskih parnica i turbulencija, kako bi na kraju odlučila da pusti sve i prepusti Bogu kormilo svog života. Na svu sreću, niko tokom ovog incidenta nije ozbiljnije povređen, dok je vozač drugog vozila uspeo da preživi bez trajnih posledica.

Uprkos svemu što se događalo, ova tridesetjednogodišnjakinja tvrdi da je uradila pravu stvar. Ona žena sada je optužena za napad, ugrožavanje detetovog života i opasnu vožnju pod suspenzijom.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group