Želeo da ispadne mangup sa svojim Z4 modelom i završio u kanalu

Driftovanje na javnim drumovima predstavlja krajnje opasnu akciju, još više onda kada ga izvode nekvalifikovani vozači...

Ovo je bio slučaj sa vlasnikom jednog BMW Z4 modela koji je u pokušaju da oponaša proklizavajuće manevre AMG modela pre njega precenio svoje sposobnosti. Video postavljen putem ThatLookedExpensive kanala na Reddit platformi, humoristično nazvan "sjajno čoveče", predstavlja nam vlasnika kako svojim vozilom napuša auto skup i pokušava to da uradi sa stilom.

Snimak počinje sa prethodnom generacijom Mercedes-AMG C63 automobila koji izlazi sa parkinga, pre nego što nastavi širokim pravcem puta. Vozač plavog BMW Z4 E89 modela, koji je išao iza njega, pomislio je kako bi bilo dobro da kopira kolegu ispred sebe, ali umesto da održi moćni roudster zadnje vuče na putu, on je završio u kanalu pored.

Incident se dogodio zbog očiglednog nedostatka iskustva vozača, jer je on previše namotao točkove i doveo do toga da automobil ode u jarak. Na nesreću po njega, kanal pored puta je nešto dublji, tako da je Z4 model nestao gotovo u potpunosti. Uprkos tome što je slupan pri niskoj brzini, BMW je pretrpeo dosta oštećenja i njegova popravka definitivno neće biti jeftina.

Ovaj roudster će definitivno zahtevati novi prednji branik i nešto posla na karoseriji i šasiji sa donje strane, nakon dobrog čišćenja kako bi se uklonilo blato i fauna sa njega. Međutim, na svu sreću, osim povređenog ponosa, tokom ovog incidenta nisu prijavljene bilo kakve povrede.   

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group