Zašto moćni Range Rover Sport ne može uz snežnu uzbrdicu

Range Rover Sport je veoma moćan terenac, ali kao što na ovom snimku možemo videti jedan model ove serije deluje potpuno poraženo na jednom snegom prekrivenom usponu negde u Evropi...

Na početku videa možemo videti Range Rover Sport kako kreće da se penje uz prilično strmu ulicu, naizgled bez većih problema. Međutim, kako se snimak nastavlja, model počinje da usporava sve dok potpuno ne ostane u mestu, potpuno lišen mogućnosti da prenese svoju snagu na mokro tlo. Sve ovo se dogodilo uprkos činjenici da je on prema svemu sudeći opremljen zimskim gumama kompanije Michelin.

Vozač potom može biti viđen kako polako kreće u rikverc nizbrdo i pokušava da se uspentra uz snegom prekriveno brdo po drugi put, ali njegov SUV ponovo završava sa točkovima koji se vrte u prazno. Na kraju, vozač je bio primoran da prizna poraz i odustane od svojih napora.

U većini slučajeva Range Rover Sport bi trebalo da bude u mogućnosti da izvuče uz ovakve snežne ulice i uspone bez preteranih poteškoća, posebno kada je opremljen zimskim gumama.

Sa druge strane, postoji nekoliko razloga koji bi mogli da objasne zbog čega se ovaj vozač nije uspeo popeti uz ovo brdo. Jedno objašnjenje predstavlja to da su gume na njegovom vozilu prilično istrošene i jednostavno ne mogu da dostignu prijanjanje. Takođe, moguće je da je ispod snega na ovoj ulici bio sloj leda koji jednostavno nije moguće videti na ovom snimku. Pojedini ljudi komentarišu da je sasvim moguće da je vozač ostavio kontrolu vuče upaljenu i da jednostavno nije znao na koji način da je iskoristi u ovakvim uslovima.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group