Zaplenjeni model LaFerrari neizvesne sudbine


Priča o veoma nesrećnom LaFerrari modelu postala je centralna vest automoto sveta, nakon što su ga zvaničnici Južnoafričke Republike zaplenili prilikom pokušaja uvoza u zemlju...

Vlasnik ovog LaFerrari modela, originalno je kupio hibridni hiperautomobil i pokušao da ga uvede u Južnu Afriku, ali nakon što nije uspeo da ispuni određene uslove i procedure, kao što je plaćanje carinskih dužnosti, njegov automobil je zaplenjen i odložen u napuštenom skloništu carine, gde se nalazi već tri godine, kako tvrde tamošnji mediji.

Automobil je na ovom mestu već tri godine, dok njegov vlasnik sve vreme poseduje poteškoće da finalizira carinske procese. Međutim, sve se promenilo prošlog februara kada je odlučeno da će ovaj nesrećni model LaFerrari biti eksportovan u Demokratsku Republiku Kongo.

Nakon ponovnog pokušaja uvoza, putem iste carinske ispostave, vlasti Južnoafričke Republike ponovo plene automobil, ponovo sprečavajući vlasnika da predstavi svoj model na ulicama ove zemlje.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group