Zapaljeni kombi sa prikolicom u sceni vrerdnoj holivudskih filmova

Kamera jednog automobila uhvatila je neverovatni prizor odbeglog kimbija poptuno obavijenog plamenom koji je za dlaku izbegao jednog pešaka i policijsko vozilo...

Video nam predstavlja policajca u pokušaju da zaustavi plamen iz kombija parkiranog na strmom parkiralištu, a u momentu kada policajac zaustavlja svoj model, ručna kočnica zapaljenog kombija popušta i on kreće u svoju slobodnu vožnju strmim terenom. Na snimku možemo čuti policajca koji se obraća čoveku koji posmatra sa ulice da se skloni.

U međuvremenu, policajac brzo prebacuje svoj kruzer u rikverc i povlači se unazad baš u momentu kada kombi i njegova prikolica seku preko ulice i završavaju na travnatoj livadi. Ovo je definitivno scena koju možete očekivati u holivudskom filmu, nikako u stvarnom životu.

Ovi događaji odigrali su se po veoma vetrovitom danu, tako da su stvari mogle postati daleko gore, a sve dok se nije pojavilo vatrogasno odeljenje, policajac je predstavljao jedini bedem protiv širenja plamena. Na svu sreću, jedinice su veoma brzo reagovale i ugasile vatru koja se širili svuda. U zajedničkoj akciji vatrogascima je pomogao policajac koji je zapravo bio i njihov heroj tog dana.

Vatrogasci su se pojavili na licu mesta nedugo nakon ove dramatične scene uspevajući da lokalizuju i ugase požar. Na svu sreću ovom prilikom niko nije povređen, dok je istraga o uzroku paljenja kombija za sada u toku, a preliminarni rezultati navode da je požar počeo zbog pregrevanja.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group