Zakucao iznajmljeni Lamborghini Urus u krov kuće

Beli Lamborghini Urus potpuno je uništen nakon što je njegov vozač naleteo na semafor pri visokoj brzini i kao tane se zakucao se u krov kruće...

Dvadesetčetvorogodišnji Vilijam Dion Mekvin upravljao je iznajmljenim super SUV modelom i sigurnosna kamera sa obližnje kuće uhvatila je momenat kada se moćni automobil zaleteo i proleteo kroz mirno naselje pravo kroz semafor.

Vozačeva odluka da se zaleti u semafor dovela je do toga da se njegov Urus zakuca u Nissan parkiran sa strane i divljački ga isprevrće, poletevši napred kroz vazduh kao đule. Iako se Nissan zaustavio na ulici, Urus je nastavio da leti i zakucao se u krov malog dupleksa. SUV je zatim pao na granu, spustivši se na krov, ubrzo završivši u plamenu. Uprkos stravičnom udesu koji je izazvao, mladi Mekvin je insistirao da ga puste i otrčao je sa lica mesta.

Dvadesetčetvorogodišnjak kasnije je direktno pozvao policiju tvrdeći kako niej pobegao sa mesta udesa namerno i da je bio konfuzan i ošamućen nakon brutalnog obrtanja. Kako mladić tvrdi, on se ne seća šta se desilo nakon udesa, tvrdeći da seća samo stranca koji ga vozi do njegovog hotela i prijatelja koji ga je kasnije prebacio u obližnju bolnicu.

Kako su preneli lokalni mediji, vozač Nissan SUV modela pretrpeo je manje povrede, dok u kući na svu sreću niko nije povređen. Međutim, oni su takođe naveli da je zbog velike štete nastale na kući svi koji u njoj žive morali biti prebačeni u hotel.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group