Zakucao iznajmljeni Lamborghini u parkirani Ford i pobegao

Često možemo čuti da mogućnost kupovine superautomobila ne znači automatski sposobnost njegove vožnje, što je jedan Australijanac i dokazao na svom rentiranom primerku italijanskog čudovišta...

Policija u Sidneju traga za vozačem iznajmljenog Lamborghini Huracan modela koji je zaleteo svoje vozilo u jedno predstavništvo. Snimak sigurnosne kamere predstavlja nam automobil koji preleće tri trake saobraćaja i zakucava se u parkirane modele.

Pre nego što se zaustavio, italijanski superautomobil je udario u ivičnjak i zakucao se u Ford Falcon model. Silina udara prevrnula je parkirani automobil na bok, dok se nesrećni Huracan zaustavio na njemu, a snaga udesa bila je više nego dovoljna da ošteti još dva modela parkirana pored.

Nakon incidenta koji je izazvao, vozač rentiranog modela izašao je i pobegao u panici, žaleći se okupljenim prolaznicima na vrtoglavicu. Svedoci su izjavili lokalnim medijima kako im je vozač rekao da ne želi da se policija meša i da bi voleo da reši stvari putem kompanije za iznajmljivanje automobila. On je zatim prešao u drugo vozilo i odvezao se sa mesta udesa pre nego što je policija stigla.

Slupani Lamborghini Huracan nalazi se u vlasništvu Lambo For Hire kompanije, koja se nalazi u okviru Crash Claim konglomerata i brenda koji se bavi upravljanjem nezgodama. Kompanija koja je iznajmila model nije želela da otkrije ime vozača koji je njime upravljao u vreme incidenta.

Na svu sreću, sudar se dogodio oko devet uveče po lokalnom vremenu, tako da se niko nije nalazio unutar RV Motors predstavništva. Uprkos tome što je šteta nastala sudarom neverovatna, vlasnik ovog placa pomalo se našalio po pitanju svega što se dogodilo i naveo da je prava sreća što nema ozbiljno povređenih.

Sudar je rezultirao sa dva u potpunosti uništena vozila, dok je prvom iza Ford automobila takođe potrebna popravka, ali naravno, sva su osigurana, tako da će šteta biti nadoknađena u svakom slučaju.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group