Zaboravio ženu u pustari i shvatio da je nema tek kada su uspeli da ga kontaktiraju 160km dalje

Jedan vozač na Tajlandu ozbiljno je zabrljao ostavivši ženu na putu, zbog čega je bila primorana da pešači dvadeset kilometara kako bi stigla do nekih naznaka civilizacije...

Razmirice među parovima prilično su česte, ali dok su one u većini slučajeva uglavnom benigne i mogu se rešiti običnim izvinjenjem, ostavljanje voljene žene pokraj puta deluje kao sasvim novi i prilično surov nivo osvete.

Pedesetpetogodišnji Bontom Čaimun, možda će morati da se izvinjava čitave godine svojoj ženi Amanuaj Čaimun, staroj četrdeset i devet godina, nakon što je ostavio na jednom zajedničkom putovanju. Ovaj par putovao je tokom noći do Maha Šarakhama provincije, kada su se zaustavili u tri ujutru kako bi otišli da odgovore na zov prirode.

Tajlandska agencija Daily News prenela je da se žena pitala zbog čega njen muž nije stao na benzinskoj pumpi koju su nedugo pre ovog zaustavljanja prošli, ali je uskoro i ona shvatila da mora ispustiti višak tečnosti iz utrobe. Ona se uputila ka grmlju radi dodatne privatnosti i nakon što je završila posao uputila se nazad ka putu, kako bi u neverici i potpuno šokriana shvatila da njenog muža ni automobila nema nigde na vidiku.

Prirodno zabrinuta zbog činjenice da se nalazi na udaljenom putu u tri ujutru, Amanuaj je krenula da pešači ka distriktu Kabin Buri, koji se nalazi na oko dvadeset kilometara od mesta na kome ju je muž ostavio. Ona je stigla na svoju destinaciju nekih dva sata kasnije, oko pet izjutra, gde je krenula da uspostavlja kontakt sa svojim odbeglim mužem, koji nije ni shvatio da ona više nije sa njim u kolima.

Amanuaj je ostavila svoj telefon u torbi u automobilu i nije znala muževljev novi broj napamet, tako da su vlasti pokušale da stupe u kontakt sa drugim srodnicima. U međuvremenu, na oko 160 kilometara dalje, Bontom je stigao do Korat provincije kada mu je putem telefonskog poziva u osam ujutru skrenuta pažnja na činjenicu da je većinu svog putovanja proveo sam.

Verovatno se osećajući strašno nakon što je shvatio šta se dogodilo, on se vratio nazad kako bi se sastao sa svojom ženom i tada joj je otkrio kako je mislio da ona spava na zadnjem sedištu automobila, stoga nije ni primetio da je ostala iza njega. Nakon izvinjenja, žena je izjavila da se njih dvoje nisu svađali oko ovog incidenta i otkrila je medijima da su ona i njen muž u braku 27 godina i zajedno imaju dvadesetšestogodišnjeg sina.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group