Za maestralni klizeći ispod SUV modela vozač krivi Autopilot sistem

Ovakav prizor je veoma teško objasniti, ali upravo se ovakve stvari dešavaju kada ne pazite prilikom vožnje...

Fotografija koju vidite nedavno je podeljena u Tesla Model Y grupi na Facebook društvenoj mreži i predstavlja nam beli Model Y koji je postao zadnji deo belog SUV automobila.

Incident se dogodio u Majami Biču i, sudeći prema osobi koja je podelila fotografiju, vozač Tesla modela tvrdi da njegov sistem autopilota nije uspeo da ukoči, poslavši električni automobil direktno u zadnji deo terenca. Iako je moguće da je autopilot zaista bio uključen u vreme udesa, ovaj sistem i dalje zahteva obraćanje pažnje i spremnost za pravovremeno intervenisanje.

Za sada ostaje nejasno koliko je Tesla brzo išao u momentu sudara, ali šteta koju je izazvao svakako je značajna. Ceo prednji deo Y Model automobila uništen je potpuno i na prvi pogled deluje da je makar jedan od njegovih točkova polomljen. U međuvremenu, SUV je pretrpeo velika oštećenja zadnjeg branika i postavljen je na vetrobransko staklo Model Y jedinice, koje je takođe polomljeno.

Nevezano sa tim da li je ili ne autopilot bio uključen tokom ovog udesa, potpuno je očigledno da je vozač Tesla modela kriv za čitav događaj i imaće puno toga da objasni vlastima, ali i osiguravajućim kućama na obe strane.

N.Đ.

Izvor: Carscoops

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group