Youtuberi za 100 dolara prave superautomobile od kartona

NHET TV kanal prikazuje grupu momaka koji rekreiraju sve, od Ducati Panigale do BMV S 1000 RR korsiteći samo stara bicikla i karton.

Oni se ne fokusiraju samo na motocikle, jer su izgradili brojne automobile tokom prošle godine. Uspeli su da kreiraju Lamborghini Aventador za 100 USD koristeći dva bicikla, nešto okvira od drveta i metala, kao i veliku količinu kartona.

Youtuberi su takođe napravili vozni automobil Bugatti Chiron s pedalama koji sadrži metalni okvir, prilagođeni volan i brzine očigledno preuzete sa starih bicikala. Iako ne može da postigne brzinu od 420 km / h, model je prilično detaljan s obzirom da je napravljen od kartona.

Međutim, čini se da je njihov najambiciozniji projekat bio Lamborghini Aventador SVJ koji je kreiran za 500 dolara. To je znatno skuplje od njihovih prethodnih verzija, ali ovaj model je imao je pravi motor. Pošto karton nije baš najotporniji materijal na zemlji, automobil su premazali i gipsom.

Mi ćemo vam predstaviti samo neke od njihovih kreacija, a ostale možete pronaći na njihovom YT kanalu.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group