Vozio Aventador SVJ 244 km/h u zoni sa ograničenjem manjim od 100 km/h

Vozač Lamborghini Aventador SVJ modela malo se osvestio kada ga je zaustavila policija zbog gotovo trostruko brže vožnje od dozvoljenog ograničenja...

Patrola kalifornijske saobraćajne policije registrovala je italijanski superautomobil koji se kretao brzinom od 244 km/h u zoni u kojoj je dozvoljeno 88 km/h. Ovo je dosta manje od maksimalne brzine ovog čudovišta, ali je svakako daleko brže od onoga što bi svako razuman pokušao u zoni ovoliko velikoga ograničenja.

Fotografija kazne podeljena putem Facebook platforme otkriva da je vozač kažnjen za prekršaj bezobzirnog ponašanja za volanom ili kako se to kod nas kaže nasilničku vožnju. Nije potpuno jasno kolika će kazna biti za ovo zaustavljanje, ali pošto je reč o Americi verovatno će to biti samo packa za ovog bogatog vlasnika.

Lamborghini Aventador SVJ predstavlja najupadljiviji od svih modela ove legendarne linije, a iako njegova ograničena verzija Ultimae poseduje nešto više snage, SVJ ipak ostaje najljući ulični ratnik. Ovu mašinu pokreće urlajuća V12 jedinica zapremine 6,5 litara, koja seče vetar neprikosnoveno sa brojnim naprednim aerodinamičkim komponentama italijanskog giganta.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group