Vozač Tesla Cybertruck modela ispravio kružni tok pa otišao pravo u zatvor

Električni kamionet nije uspeo da savlada kružni tok u Snokvualmiju u američkoj državi Vašington, a vozač je kasnije uhapšen zbog vožnje pod uticajem alkohola i bekstva sa mesta nesreće.

Tesla Cybertruck može izdržati metke, ali nije dorastao kružnom toku u saveznoj državi Vašington, ili je to makar tako kada njegov vozač popije koju čašicu više. Policija u Snokvualmiju, istočno od Sijetla, pozvana je na kružni tok gde su zatekli trag uništenja uzrokovan vozilom koje je prošlo pravo preko kružnog toka, uništavajući pažljivo zasađene živice i cveće u njegovom centru.

Cybertruck više nije bio prisutan na mestu nezgode, ali osim što je srušio nekoliko saobraćajnih znakova, ostavio je ostatke po putu, uključujući nekoliko delova svoje karoserije. Policija je izgleda koristila te delove kako bi zaključila da tragaju za Cybertruck vozilom.

"Da li vam nedostaju delovi sa vaš Cybertruck nakon malo 'monstertruckinga' kroz Tokul kružni tok?" napisala je policija Snokvualmija na društvenim mrežama. "Imamo vaše delove i toliko mnogo pitanja. Molimo vas da se obratite SnoPo-u."

Prošlo je sat vremena, a sam vozač nije kontaktirao policiju, ali je pažljivi građanin to učinio i bio u stanju da policiji da lokaciju oštećenog kamioneta.

"Policija je otišla u blok 4800 SE Tokul Rd i pronašla teško oštećeni kamionet," napisali su policajci u ažuriranju svoje originalne objave. "Vozač je uhapšen zbog vožnje pod uticajem alkohola i bekstva sa mesta nesreće."

Iako policija opisuje Teslu kao "teško oštećeno vozilo," nema slika kamioneta niti informacija o tome koliko je tačno oštećen kao rezultat nesreće. Pretpostavljamo da će biti van upotrebe neko vreme dok se ne popravi, ali pošto se vozač suočava sa optužbama za vožnju pod uticajem alkohola i bekstvo sa mesta nesreće, verovatno neće žuriti nazad za volan uskoro.

Identitet vozača nije otkriven, ali je policija dodala komentar ispod svoje objave navodeći da vlasnik ovog Cybertruck "nije jedan od članova Cybertruck kluba Snoqualmie/North Bend."

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group