Vozač prevelikim gasom poslao Ferrari 348 u zid od cigle

Vozač Ferrari 348 modela naučio je na teži način da se veoma lako može pogrešiti onda kada ste preterano srećni pedalom gasa svog superautomobila...

Ovaj urnebesni snimak nedavno je podeljen na Reddit platformi, ubrzo postajući viralan na mreži. Međutim, brzom pretragom otkrivamo da se ovaj incident zapravo dogodio nekoliko godina ranije - putem snimka iz 2015. godine, do kog je ekipa Carcoops publikacije došla putem youtube pretrage - ali i dalje ostaje nejasno da li se radi o originalu ili kopiji. Bilo kako bilo, ovaj snimak nastao je u Belgiji i gotovo je sigurno veoma tužan za sve koji sebe smatraju ljubiteljima Ferrari automobila.

Video počinje sa usporavanjem vozača ovog 348 modela na raskrsnici pre nego što je poželeo da skrene u desno. Umesto da krene tamo kuda se uputio u kontrolisanom i normalnom maniru, baš kao što bi to svaki normalan vozač uradio, ovaj čovek je odlučio da zakuca desnim stopalom do patosa, što je učinilo da njegov konjić poskoči veoma vispreno.

Da je iskusniji vozač u tom trenutku bio za volanom, ovo proklizavanje bi sa lakoćom bilo iskontrolisano, ali nažalost, ovaj vlasnije je previše korigovao putanju svog vozila, odmah ga poslavši na levu stranu pre nego što je uspeo da ga zaustavi uz malu pomoć ciglenog zida smeštenog pokraj puta.

Vozač je brzo postavio Ferrari u rikverc i izvukao se nazad na put, dok je u jednom trenutku delovalo da će pokušati da se odveze i napusti mesto događaja. Umesto toga, on je jednostavno izvukao automobil sa trave nekoliko metara i onda ga zaustavio na ivičnjaku, očigledno posramljen svojom greškom.

Video nam ne omogućuje da vidimo prednji deo 348 modela, što znači da je teško proceniti koliku je štetu ova greška stvorila. Međutim, možemo biti potpuno sigurni da o kolikoj god količini štete da se radi, ona nikako nije jeftina.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group