Vozač Lamborghini modela naučio tešku lekciju

Jedan vozač Lamborghini automobila želeo je malo zabave, ali je završio tako što je uništio Huracan Spyder...

Svi ljubitelji automobila vole da veruju da poseduju veštine potrebne za vožnju moćnog superautomobila, ali kao i za većinu stvari, vožnja superautomobila brzo i bezbedno zahteva praksu. Nažalost, vozač ovog Lamborghini Huracan Spyder u SAD naučio je ovu lekciju na teži način - sudarom.

Snimak nesreće zabeležio je neko ko je sedeo na suvozačkom mestu u superautomobilu sa srednje postavljenim motorom i podelio ga na društvenim mrežama. Odmah je očigledno da vozač ne zna šta radi. Nakon kretanja, udara u graničnik obrtaja u prvoj brzini, očigledno nesvestan da treba da koristi desnu polugu za promenu brzine.

Nekoliko trenutaka kasnije, dok ubrzava u levu krivinu, vozač Lamborghini Huracan Spyder automobila suočava se sa izazovom. Huracan je poznat po sklonosti ka podupravljanju, što zahteva finoću za navigaciju kroz krivine pri velikim brzinama. Bez te finoće, vozač više puta pritiska gas tokom skretanja, destabilizujući automobil. Na kraju, gubi kontrolu, uzrokujući da zadnji deo udari u zid pored puta.

Odmah nakon toga, Lamborghini udara u parkirani sedan i parkirani kamion. Vozač se potom vidi kako hramlje i steže pesnice od bola i šoka. Šteta je značajna. Ako je automobil zaista bio iznajmljen, kao što neki korisnici Reddita sugerišu, vozač će se uskoro možda naći kako moli svoju banku za kredit da pokrije osiguranje.

Prednji deo Huracana je smrskan, vetrobransko staklo razbijeno, a oba prednja vazdušna jastuka su aktivirana. Prednji i zadnji deo crnog sedana su takođe ozbiljno oštećeni, kao i zadnji deo kamiona koji je Lamborghini udario.

Iako je sudar loš, mogao je biti mnogo gori da je superautomobil direktno udario veliki kamion s zadnje strane, jer je mogao skliznuti ispod zadnjeg dela, što bi vozača i njegovog suvozača stavilo u još veću opasnost.

Main character Lamborghini showoff crashes his car.
byu/AmLostInSyria inIAmTheMainCharacter

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group