Vozač BMW modela suludu vožnju završio karambolom

Ukoliko predstavljate vozača koji konstantno oseća potrebu za brzinom, potrebno je da investirate u uživanje sa vašim automobilom na trkačkoj stazi, gde možete istraživati njegov potencijal, bez briga o tome da li ćete prekoračiti brzinu...

Ono što nikako ne bi trebalo da radite jeste da vozite kao apsolutni manijak, što je upravo bio slučaj sa ovim vlasnikom BMW modela. Klip koji vidite ispod nedavno je podeljen putem Reddit platforme i predstavlja nam BMW koji jurca kroz saobraćaj velikom brzinom, pre nego što izazove prilično ozbiljan udes.

Za sada nam nije poznato gde i kada je ovaj video snimljen, niti o kom se tačno BMW modelu radi, iako deluje da je u pitanju E46 M3 sa SMG transmisijom. Bilo kako bilo, njegov vozač očigledno poželeo da umesto da se bori sa gustim sabraćajem, odabere nešto bržu deonicu na kojoj bi možda mogao da ubrza bez previše briga na svetu.

U prvih nekoliko sekundi, vozač može biti viđen kako zanosi zadnjim delom automobila tokom izlaženja iz kružnog toka, nakon čega se i nekoliko pešaka sklanja budali. Nakon što je zapeo iza automobila koji se kretao sporo, on skreće na autoput i kreće da skače po gasu i prolazi opasno blizu drugim automobilima iz jedne trake u drugu, sve dok stvari nisu postale veoma loše u svega nekoliko sekundi.

Prilazeći vozilu u desnoj traci, ovaj vozač agresivno kreće u levu, ali ovaj nagli pokret potpuno je poremetio balans automobila. Zadnji deo je potpuno izbačen iz ravnoteže i u nemogućnosti da ispravi proklizavanje, vozač se zakucava u zaštitnu bankinu na desnoj strani puta. BMW je zatim odskočio na levu stranu gde se ponovo pozdravio sa zaštitnom ogradom, za dlaku izbegavajući drugo vozilo tokom čitavog karambola. Prema snimku ne deluje da je vozač povređen nakon ovog udesa niti da je udario bilo kog drugog učesnika u saobraćaju.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group