Vlasnik novog automobila izleteo sa prvog sprata predstavništva

Isporuka novog automobila može biti veoma teško vreme ukoliko se dugo čeka, ali jedan novi vlasnik iz Indije, svoju želju da što pre odveze svoj model kući pretvorio je u katastrofu...

Snimak sigurnosne kamere unutar Tata predstavništva u Hajderabadu, predstavlja nam sivi Tiago model postavljen na njegovom prvom spratu. Prema navodima lokalnih medija, novi vlasnik nalazio se za volanom svog automobila, dok je prodavac stajao do njegovih vrata objašnjavajući mu neke ključne karakteristike.

Telangana Today navodi da je vozač zatim postavio kompakt u D i zakucao grčevito gas. Predstavništvo je imalo otvorena staklena vrata kroz koje je automobil trebalo da bude prebačen na platformu i spušten hidrauličnom rampom na prizemlje. Umesto toga, on je odlučio da ubaci u brzinu i stisne papučicu kako bi proleteo kroz otvorena vrata i preko rampe, sletevši na beton ispod.

Iako ne posedujemo bilo kakve fotografije štete nastale na Tata Tiago modelu nakon incidenta, lokalni mediji navode da su vozač i jedan pešak teško povređeni i brzo prebačeni u lokalnu bolnicu. Vozač definitivno nije namerno izveo ovakvu bezumnu kaskadu i iskočio iz predstavništva svojevoljno. Umesto toga, ovde je reč da je on nagazio papučicu gasa, iznenadivši se toliko da u panici nije uspeo da stane na kočnicu.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group