Vind Dizel otrkiva da je kraj popularne automobilske franšize blizu

Deveto izdanje Fast and Furios franšize biće zvanično predstavljeno 25. juna širom SAD, ali ovaj nastavak neće biti poslednji u ovoj filmskoj sagi...

Tokom poslednjeg intervjua datom The Associated Press mreži, vezano za promociju F9 naslova, Vin Dizel je otkrio da su u pripremi još dva nastavka ovog serijala, što sugeriše da možemo očekivati njihove promocije 2023. i 2024. godine.

"Svaka priča zaslužuje svoj lični kraj", izjavio je glumac. "Znam ljude koji smatraju da ova nikada ne bi trebalo da se završi, ali smatram da sve dobre stvari imaju svoj kraj. Postoji razlog za filanale. Smatram da je ova franšiza zaslužila odmor. Ona je rođena iz pločnika, iz betona. Svet je ovaj andergraund projekat lansirao u zvezde i postavio ga na sam vrh i iznad svih drugih filmskih franšiza svih vremena. Međutim, franšize imaju dušu i ta duša mora da se odmori."

Dizel je startovao u svakom filmu od kada je Fast and Furios prvi put izbačen 2001. godine. F9 je prvo imao svoju azijsku premijeru u Hong Kongu i Južnoj Koreji 19. maja, od kada je lansiran na drugim tržištima pre restriktivnog debija u SAD, ukupno zaradivši preko 280 miliona dolara.

Režiser Džastin Lin stoji iza projekta poslednjeg nastavka, prethodno je bio zadužen za The Fast and the Furious: Tokyo Drift, Fast & Furious, Fast Five i Fast & Furious 6 i ujedno će biti glavni motor poslednja dva dela ove franšize.

"Sastali smo se i Vin mi je rekao kako smatra da bi trebalo razmotriti zatvaranje ove sage", izjavio je Lin u nedavnom intervjuu. "Deveto izdanje na neki način predstavlja završno poglavlje. Mi smo spremni da rekonstruišemo sve, tako da će sledećih dva dela definitivno biti zaključak ovog neverovatnog putovanja za sve njegove karaktere."

Uprkos tome što će se Fast and Furios saga završiti sa jedanaestim filmom, biće spinof serijala, uključujući jedan vođen od strane Mišel Rodrigez, koja je igrala Leti Ortiz od prvog filma.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group