Viljuškarom stručno natovario Mercedes na kamion šlep službe

Danas je tehnologija za odnošenje i šlepanje automobila daleko dogurala i postala je pametnija, baš kao i ljudi koji ovom mašinerijom upravljaju...

Međutim, ponekada je daleko praktičnije izbeći petljanje sa komplikovanim nastavcima za podizanje vozila i sve što je potrebno kako bi se automobil natovario na kamion jeste efikasan par dodatnih ’ruku’. U slučaju jednog nepravilno parkiranog Mercedes modela u Kini, to je bio stari dobri viljuškar.

Snimak koji je postavio jedan korisnik Instagrama, predstavlja nam viljuškar koji je podigao A-Class model parkiran na mestu na kome ne bi trebalo da bude, natovarivši ga na kamion šlep službe u nekoliko laganih i gracioznih poteza. Na osnovu prisustva drugog modela ravne platforme, deluje da je operacija podizanja automobila na šlep bila potpuno uspešna.

Veoma je interesantno videti da je mali viljuškar u mogućnosti da podigne i natovari težak automobil sa ovakvom lakoćom, bez ikakvih problema balansirajući njime uz pomoć iskustva onog koji njime upravlja. Zapravo, pojedini korisnici ove društvene mreže pitali su se da li je snimak uopšte realan zbog lakoće kojom je sve izvedeno.

Bilo kako bilo, viljuškarista se jednostavno dovezao do atuomobila, podvukao svoje viljuške pod njega i isporučio ga na platformu kamiona za šlep. Odatle, vozaču šlepa je ostalo samo da osigura Mercedes na svojoj platformi i odveze ga na parking svoje službe.

Međutim, koliko god da je manevar viljušakriste bio uglađen i profesionalan, ostaje pitanje da li je ipak nešto na donjem delu šasije oštećeno nakon njega. Ukoliko su viljuške bile dovoljno razdvojene kako bi podigle automobil na tačkama koje služe za dizalice, onda je verovatno sve u redu, međutim, deluje da to ovde nije slučaj, tako da ova A klasa verovatno ima oštećenja na rubovima i izduvnoj cevi u najmanju ruku.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group