Užasavajuća modifikacija Nissan GT-R modela

Svet možda sa nestrpljenjem isčekuje novu generaciju Nissan GT-R modela, već neko vreme, ali je trenutna linija R35 itekako validna u svakom pogledu...

Isto se može reći za stil ovog automobila, koji iako nije nov kao onda kada je prvi put napustio fabrički pogon, jeste redovno osvežavan i redizajniran kako bi opstao. Međutim, jedan vlasnik GT-R modela u Japanu, odlučio je da svoj model pretvori u nešto, što u najmanju ruku možemo reći deluje potpuno neočekivano.

Fotografija koju vidite nedavno je postavljena na Instagramu i predstavlja neobični GT-R na pumpi. Ova jedinica modifikovana je na toliko bizaran način da nismo sigurni da li je cilj njenog projekta bilo stvaranje modela koji će juriti kamione kako bi im otimao naftu po australijskim postapokaliptičnim pustinjama ili nešto drugo. Jednostavno, ciljevi u ovom slučaju nikako ne mogu biti jasni.

Zapravo, ovaj model imali smo priliku da vidimo na dve različite fotografije tokom prošle godine i tada je bio uhvaćen sa zadnjim branikom hečbek modela Honda Civic. Tada je izgledao podjednako loše, ali sada deluje još gore, posebno zbog zadnjeg dela, koji se zaključno sa branikom čini kao sastavljan od različitih prednjih maski različitih modela automobila.

Nije samo zadnji deo ovog modela promenjen od poslednjeg puta kada smo videli njegove slike, a ukoliko malo bolje pogledamo možemo primetiti da je standardni zadnji stabilizator potpuno redizajniran katastrofalnim Pokemon panelima.

Dodatno, prednji i zadnji rubovi ovog nesrećnog Nissan sportaka produženi su na čudan način i praćeni su ugaonim kvrgama na krovu i otvorima na zadnjem vetrobranskom staklu, zadnjim bočnim staklima i ostatku karoserije. Iako ne posedujemo fotografije prednjeg dela automobila, možemo primetiti da poseduje dodatne retrovizore montirane na prednjim rubovima točkova.

N.Đ.

Izvor: Carscoops

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group