Usain Bolt preuzeo zlatni Nissan GT-R Spec Bolt

Najbrži čovek na svetu ovih dana je preuzeo ključeve posebnog Nissana GT-R koji je rađen prema njegovim specifikacijama. Nissan i Usain Bolt već dve godine sarađuju kada je u pitanju marketing ovog brenda. Kada već godinama vozi GT-R Bolt, ali i nosi titulu najbržeg sprintera na svetu, te dve činjenice spojene su u jedno, i iskorištene za promociju najbržeg japanskog automobila.

Kao poklon za hrpu zlatnih medalja koje je prošle godine osvojio, Nissan je Boltu uručio novi GT-R, rađen prema željama ovog sprintera…

Usain Bolt dobio je novi Nissan GT-R Spec Bolt. Taj posebni automobil rađen je prema specifikacijama koje je sastavio sam trkač. Uz zlatni lak koji je simbol svih zlatnih medalja koje je on osvojio, GT-R Spec Bolt dobio je i u belo obučenu unutrašnjost, Bose audio sisitem i RAYS aluminijumske naplatke.

Bolt neće zadržati ovaj automobil jer je on već prodat na aukciji na eBayu i to za €142,835,  iznos koji ide u  Fondaciju Usain Bolt za decu i mlade na Jamajci.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group