Uradi sam projekat lepljenja folije koji je Porsche pretvorio u zgužvanu čarapu

Ukoliko neko poseduje izudarano i izgrebano vozilo, jedan od načina za njegovo podmlađivanje predstavlja umotavanje u neku lepu foliju...

Dok profesionalci čine da ovaj posao deluje kao mačiji kašalj, uradi sam projekat ovog vlasnika na njegovoj nesrećnoj, prvoj generaciji Porsche Cayenne modela predstavlja pravu noćnu moru za posmatrati.

Nikada nije dobro suditi drugim ljudima i ocenjivati njihove napore, posebno kada znamo da ni sami verovatno ne bismo mogli da uradimo isti posao ništa bolje, ali ovo je definitivno jedno od najgorih primena folije u istoriji. Cayenne model srebrne karoserije završio je parcijalno pokriven crvenim vinilom, koji je na pojedinim mestima zgužvan ili potpuno pokidan. Određeni segmenti, kao što je hauba, nalaze se u boljem stanju nego ostali, sa prednjim branikom, vratima i krovom koji su u suštoj suprotnosti.

Upadljivi SUV predstavljen je na Reddit platformi parkiran u blizini benzinske pumpe, dok je postao viralna pojava na društvenim mrežama kada ga je Shitty_Car_Mods kanal postavio sa krajnje humorističkim opisom, koji glasi: „Dao sam drugu da mi nalepi foliju na Porsche“, mada je vlasnik kasnije priznao da to uopšte nije njegovo vozilo.

Sveukupno, folija na ovom automobilu deluje kao da je lepljena tokom oluje, ali definitivno može proći kao školski projekat i solidan napor koji može naknadno može dovesti do boljih rezultata. Šalu na stranu, nema nikakvog stida u neuspehu po pitanju konačnog ishoda, ali nikako nije pametno nastaviti sa projektom kada je vidno osuđen na propast još u ranoj fazi. Kao što je jedan od korisnika koji je komentarisao post na Reddit platformi, jedno od mogućih objašnjenja može biti da je materijal ove folije popustio nakon izlaganja suncu ili je ona došla u kontakt sa nekom hemikalijom tokom boravka u perionici.

Bilo kako bilo, ovakve stvari je najbolje prepustiti profesionalcima i bataliti umetnička nadahnuća koja vas mogu uhvatiti, kako bi vozilo u svakom smislu dobilo pravilan tretman i garanciju. Sa druge strane, dobra opcija je ostaviti karoseriju takvom kakva jeste, što je bilo najbolje rešenje za ovog vlasnika čiji je pokušaj njenog pokrivanja ispao potpuni promašaj.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group