Uništio šefu Ferrari jer mu je dao otkaz

Nakon što ga je šef otpustio, ovaj radnik je odlučio da uništi automobil od 300.000 dolara...

Otpuštanje nekoga često se smatra jednom od najtežih stvari. Nikada ne znate kako bi druga osoba mogla reagovati na tu vesti. Kada nekoga otpustite, u sekundi mu rušite snove i ostavljate ga bez prihoda. To se ponekad može pretvoriti u pravo košmarno iskustvo.

U ovom slučaju, šef jedne kamionske službe u Čikagu  doživeo je šok kada je jedan radnik posle otpuštanja unišio njegov Ferrari GTC4 Lusso od 300.000 dolara.

Nezadovoljni radnik je namerno zabio kamion u parkirani beli Ferrari, i to ne jednom, već dvaput! Slike izmučenog Ferrarija smrskanog ispod kamiona su na Internetu postale viralne. Do sada se pojavilo nekoliko teorija o tome zašto je zaposleni radnik doneo ovu odluku koja je dovela do njegovog hapšenja. Priča koja je u početku kružila na internetu sugerisala je da je zaposleni poludeo zbog toga što ga je njegov šef nepošteno tretirao. Zahtevao je noviji kamion, ali njegova želja nije ispunjena, što je dovelo do ovog nesretnog incidenta.

Međutim, auto portal  „Carscoops“ izveštava je da je razgovarala sa osobom koja direktno poznaje otpustenog radnika. Prema njihovim rečima, ljuti vozač je bio angažovan četiri dana pre incidenta. Otpušten je nakon što su ga nadležni smatrali nepodobnim za taj posao. Radnik je bio nezadovoljan što je dobio otkaz posle samo 4 dana posla, pa je odlučio da se na njemu opravdan način, oduži šefu koji mu je uručio otkaz.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group